Kontakt

Do të doja shumë të kontaktonim sëbashku. Plotësoni formularin më poshtë dhe unë do të kthehem përsëri tek ju për të diskutuar projektin tuaj më tej!

Email

ledi@ledivokshi.com

Adresa për të gjitha dërgesat dhe porositë

21235 42nd Ave Ste 223, Queens, NY 11361

Më ndiq në rrjetet sociale

I’d love to connect with you.  Complete the form below & I will get right back to you to discuss your project further!


Më ndiqni në Instagram @ledivokshi

Termat e privatësisë

Kushtet e faqes

Të gjitha të drejtat e rezervuara Ledi Vokshi 2020