Artikuj të rinj

WhatsApp Image 2020-09-15 at 19.46.55

NJË BEB TJETËR

Mësoni rreth eksperiencës time të lindjes së baby Jaden gjatë periudhës së Covid 19

WhatsApp-Image-2020-09-15-at-19.50.29-e1600193603358

NËNË NË KARRIERË​

Si një nënë sippërmarrëse unë ndaj me ju eksperiencën time sesi të organizoj kohën dhe kujdesem për 2 djemtë e mi!

Optimized-0T4A5838-Edit

Aidan takon Jaden...

Cilat janë sfidat e të rriturit 2 djem, si sillet Aidan me vëllain e tij dhe çfarë u them në mënyrë që të mos kenë xhelozi?

Më ndiqni në Instagram @ledivokshi

Termat e privatësisë

Kushtet e faqes

Të gjitha të drejtat e rezevuara Ledi Vokshi 2020